mandag 15. februar 2016

Velkommen til februar- og årsmøte


Da er det tid for februar- og årsmøte i Rogaland Quiltelag. Vi møtes i Løa på Varatun førstkommende onsdag den 17.02. Dørene åpnes som vanlig kl 19:00, og møtet starter kl 19:30.


Årsmøte
Årsberetning og regnskap for 2015
Innkomne forslag
Valg av nytt styre
Valg av ny valgkomitè

Styremedlemmer
Kunne du tenke deg å gå inn i styret, skal vi velge vi 4 nye styremedlemmer på møtet. Ta kontakt med valgkomiteen på mail til marianne.lyngas@lyse.net.

Kontingent
Det har blitt sendt ut egen mail vedr. innbetaling av kontingent for 2016. Denne kan også betales kontant til Liv Kirsten på møtet. Kontingenten må være betalt for å kunne stemme på årsmøtet.

Månedens linjal
Denne gangen ser vi nærmere på LeMoyne-linjalen og oppfordrer dere som har brukt den til å ta med ting dere har sydd og gjerne vise og fortelle om deres erfaringer.
Vi snakker også om vedlikehold av skjærematter, og ser fram til mange gode tips for hvordan vi kan få mattene våre til å vare lenge.

Workshop Madla bydelshus
Påmelding til workshopen på Madla den 20.02 er fremdeles åpen. Du kan melde deg på workshopen på møtet, eller via mail til rogalandquiltelag@gmail.com.
Madla Bydelshus ligger i Åsta Kongsmorsgate 20, rett ved siden av Madlamark kirke. Kirken ligger rett på nedsiden av Madlamarkveien, og bydelhuset nedenfor denne. Parkeringsplassen er foran bygget (se kart). Vi starter kl 10:00 og skal være ferdig ryddet og ute av lokalet kl 18:00.

Vis & fortell
Ta med deg ting du har laget, både vinterinspirerte quilter, ting du har laget med LeMoyne-linjalen og andre ting:)
Vi oppfordrer også de som var på toalettmappe-kurset om å ta med seg mappene dere laget.

Navneskilt
Vi oppfordrer alle til å ha på navneskilt på møtene; det er lettere å komme i kontakt når vi vet hva naboen heter.

Butikk: Hundvåg Hobby


Sånn helt på tampen vil vi gjerne minne om at årene koster 10, pr stk, at de som vinner i lotteriet tar med en (quilterelatert) premie, og at alle er med og setter på kaffe og rydder stoler etc. på plass etter møtet.


Snakkes:)

Nina Lise

Kart Madla Bydelshus